Menabo Professional

Nejprodávanější

Novinky

Slevy

Prohlédnuté produkty

Přihlásit se pomocí Facebooku

Zobrazit větší

Kit FIX730FP MENABO Professional

MENFIX730FP

Nový produkt

Na dotaz

658 Kč s DPH

Více informací

Všeobecné vlastnost

MENABO PROFESSIONAL

Menabo Professional je důmyslný systém střešních nosičů určených pro dodávkové vozy.

Tento systém byl vyvinut za pomocí řemeslníků tak aby splňoval i ty nejnáročnější požadavky zákazníků.

Mezi hlavní přednosti systému patří vysoká odolnost a zatížitelnost až 200 Kg.

Systém je rovněž možné vybavit užitečným příslušenstvím v podobě Rolny se zarážkami (MEN000069700000, MEN000069800000), která usnadňuje nakládání těžkých předmětů , nebo spoileru (MEN000069600000, MEN000069500000) zabraňujícímu podfouknutí a nechtěnému nadzvednutí převážených předmětů. Tyče se dají kupovat po kusech a máte na výběr ze dvou provedení. Železné tyče – černá barva, nebo tyče hliníkové – stříbrná barva.

Montážní kit je potřebný pro dokonalé přizpůsobení střešního nosiče na konkrétní auto. K určení potřebných komponentů pro Vaše vozidlo použijte aplikační tabulky. 

Menabo

Tradiční italský výrobce kvalitních střešních nosičů, nosičů jízdních kol na tažné zařízení, nosičů na zadní část vozidla i střešních nosičů kol a také širokého sortimentu magnetických i klasických nosičů lyží, nosičů elektrokol a kajaků. Všechny nosiče jsou opatřeny certifikáty pro provoz na pozemních komunikacích v České republice i Evropské unii. Špičkový design, moderní řešení, snadná montáž a manipulace - to jsou stylové italské nosiče Menabo.

Recenze

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napsat recenzi

Kit FIX730FP MENABO Professional

Kit FIX730FP MENABO Professional