Tepee

Nejprodávanější

Novinky

Slevy

Prohlédnuté produkty

Přihlásit se pomocí Facebooku

Gumové koberce PEUGEOT Tepee SIXTOL Zobrazit větší

Gumové koberce PEUGEOT Tepee SIXTOL

HBC10637

Nový produkt

Gumové koberce pro PEUGEOT Tepee.

Více informací

1 Položka

Skladem

431 Kč s DPH

Více informací

Přesné rozměry

  • Koberce jsou vyrobeny přesně podle tvaru podlahových ploch konkrétního typu vozidla. Odpadá tak složité porovnávání mnohdy nepřesných univerzálních koberců a nutnost problematického zastřihávání do požadovaného tvaru.

Použití
  • Koberce jsou snadno omyvatelné, s rychlou možností vysypání nečistot a snadnou instalací.

Materiál
  • Vysoce odolná pryž zajišťuje kobercům vysokou pružnost, která zabezpečí při ohýbání (např. při skladování), že se koberce roztáhnou opět do původního tvaru.

Ochrana
  • Výhodou těchto koberců je zvýšený okraj, chránící interiér interiéru vozidla před vysypáním sypkých materiálů (písek, hlína) či vylitím tekutin (voda), nečistot, prachu, sněhu apod. do interiéru vozidla, s odolností vůči prosáknutí olejů, benzínu a částečně také vůči elektrolytu z akumulátorů.

Pohodlí
  • Nepříjemnému posunu koberců po podlaze vozidla či shrnování pod pedály účinně zamezí speciální protiskluzové tvarování na spodní straně koberců, které se snadno přichytí k originálnímu čalounění podlahových prostorů.

Údržba
  • Koberce jsou snadno omyvatelné, uzpůsobeny pro standardní údržbu pomocí běžných čistících prostředků (např. mytí vlažnou vodou s neagresivním neabrazivním saponátem apod.). Čištění je možné snadno provádět mimo vozidlo. Snadné je také pravidelné vysypání nečistot, které zvládnete za několik sekund.

Soubory ke stažení

Recenze

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napsat recenzi

Gumové koberce PEUGEOT Tepee SIXTOL

Gumové koberce PEUGEOT Tepee SIXTOL

Gumové koberce pro PEUGEOT Tepee.