Brzdy, brzdové díly

Nejprodávanější

Novinky

Slevy

Prohlédnuté produkty

Přihlásit se pomocí Facebooku

Zobrazit větší

Pojistné lanko Knott kompletní, délka 1200 mm

KNT203202002

Nový produkt

5 ks

Skladem

560 Kč s DPH

Více informací

Pojistné lanko délky 1200 mm s vidlicí pro starší nájezdové brzdy výškově stavitelných ojí KNOTT. Vidlice lanka se pomocí čepu upevní k otvoru v páce ruční brzdy a následně zajistí závlačkou. Starší nájezdové brzdy KNOTT mohou být osazeny pojistným lankem, na kterém je namísto vidlice s čepem kroužek (podobný kroužku na klíče).
Za jízdy by měla být karabinka pojistného lanka zaháknutá v oku k tomu určenému na závěsu nebo v bezprostřední blízkosti závěsu tažného automobilu. V případě nehody, kdy dojde k odpojení přívěsu od tažného vozu působí lanko jako nouzová brzda - zatáhne za páku ruční brzdy, tím ji zabrzdí a následně se přetrhne lanko nebo rozevře karabina. 


UPOZORNĚNÍ: Lanko není určeno k jištění nebo tažení nebrzděných přívěsů. Je dimenzováno pouze na sílu, která zatáhne ruční brzdu nájezdové brzdy KNOTT a následně se přetrhne, aby neovladatelný přívěs nezůstával spojený s automobilem.

 

Firma Knott je v současnosti druhý největší dodavatel v Evropě. Firma KNOTT má vynikající pozici na trhu přívěsové techniky. S nejmodernějšími výrobními zařízeními jsou dány předpoklady k tomu, abychom naše vedoucí postavení na rostoucím světovém trhu ještě zlepšili.

Recenze

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napsat recenzi

Pojistné lanko Knott kompletní, délka 1200 mm

Pojistné lanko Knott kompletní, délka 1200 mm