Brzdy, brzdové díly

Nejprodávanější

Novinky

Prohlédnuté produkty

Přihlásit se pomocí Facebooku

Prachovka nájezdové brzdy 161/251 AL-KO

9A366356

Nový produkt

5 ks

Skladem

264 Kč s DPH

Více informací

Gumová krytka, prachovka nájezdových brzd AL-KO typy 161/251.

Originální gumová manžeta je určená k ochraně tažné trubky nájezdové brzdy AL-KO 161S a 251S před povětrnostními vlivy a nečistotami. Prasklou nebo jinak poškozenou manžetu doporučujeme vyměnit co nejdříve. Orezlá nebo znečištěná tažná trubka jinak velmi rychle poškodí pouzdra nájezdové brzdy.

Zadní kruhový otvor manžety je z vnitřní strany opatřený výstupkem pro zavlečení manžety do drážky pouzdra nájezdové brzdy (průměr pouzdra uvnitř drážky je 60 mm). Přední část manžety je speciálně tvarovaná tak, aby obemkla tažnou kulovou spojku, osazenou na tažné trubce. Z boku manžety jsou dva výstupky určené k převléknutí manžety přes hlavu a matici zadního šroubu tažné spojky. Celková délka manžety v natažené pracovní poloze na nájezdové brzdě je cca 12,5 cm.

 

  • rozměry: 56 mm (průměr 1) x 60 mm (průměr 2) x 125 mm ( délka )

 

Společnost AL-KO KOBER SE byla založena v roce 1931 Aloisem Koberem jako malé zámečnictví v bavorsko-švábském Großkötzu u Günzburgu a díky více než 45 pobočkám a přibližně 4000 zaměstnancům na celém světě patří k vedoucím poskytovatelům v oblastech techniky motorových vozidel, zahradních přístrojů a vzduchotechniky. Kromě toho je i ve třetí generaci rodinného podniku vedena ve smyslu svého zakladatele – se stálou snahou o dosahování kvality, inovačního ducha a promyšlené funkce v kombinaci s nadčasovým designem, komfortem a spolehlivostí.

Recenze

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napsat recenzi

Prachovka nájezdové brzdy 161/251 AL-KO

Prachovka nájezdové brzdy 161/251 AL-KO